Recensie in het blad Parbode

In het Surinaamse tijdschrift Parbode is uitgebreid aandacht besteed aan de verschijning van Elsjes vlucht. enkele citaten uit de recensie: 'Elsjes vlucht is een lekker boek, waarin je te weten komt hoe het komt dat Elsje is wie ze is. Wat leuk is, is dat hoewel Elsje vooral in Nederland verblijft, de schrijfster toch de ontwikkelingen in Suriname blijft aanhalen.

Tags: 

2 Comments

Compliment

Lieve mevrouw Paulina,Graag wil ik u bedanken voor 3 fantastische boeken, met facinatie, ontroering, nieuwsgierigheid en heel veel plezier heb ik uw 3 boeken in 1 week uitgelezen. Wat een prachtige verhalen, zo herkenbaar, zo het dagelijkse leven! Ik heb zo ontzettend genoten, kon niet stoppen met lezen! Ik ben een fervent lezer, maar er zijn weinig boeken die mij zo geraakt hebben en zo'n indruk hebben gemaakt als deze 3 boeken. Daarom mijn grote dank voor zoveel uur leesplezier, ik kan niet wachten tot uw volgende boek wordt uitgegeven!Hartelijke groeten,Lenie van Swaal's-Hertogenbosch

compliment

Heel hartelijk dank Lenie. Zo'n compliment doet een mens goed. Schrijven is een hobby van mij. Ik ben blij dat ik er ook anderen plezier mee doe.