Kleinkinderen

De moderne tijd

Het was een heel gedoe met de arm van die arme Djoen. Drie weken lang moest zij haar armpje in de mitella houden. Ze mocht niet gymmen en zeker niet klimmen. Slapen was lastig. Maar eindelijk waren de drie weken om en moest er een foto worden gemaakt om te zien of de arm genezen had. Maar o jee, de dokter van de kliniek waar de foto werd gemaakt, dacht dat het niet goed was.

Tags: 

Donkere zomerdagen

Soms word je op een ochtend wakker en dan weet je dat het een prachtige dag zal worden. Gewoon omdat de zon schijnt, of omdat je jarig bent. Of omdat je vandaag naar Toverland gaat. En soms denk je al snel dat het een treurige dag gaat worden. Omdat het buiten stormt en regent, omdat je caviaatje ziek is of omdat de juf met het verkeerde been uit bed is gestapt.

Tags: 

Lieve dieren

Djoen is altijd al dol geweest op dieren. Weten jullie nog dat ze vroeger zo graag een echt konijntje wilde hebben? En dat ze dolfijnentrainster wilde worden nadat ze in een Dolfinarium door een dolfijn was voorgetrokken? Ja Djoen zat toen in een bootje natuurlijk. Maar na afloop mocht ze de dolfijn even knuffelen. Ze was er meteen verliefd op.

Tags: 

Trouwen

Djoen zit bij mamma op Zumbales. Elke week doen ze na de repetitie een kleine uitvoering voor alle vaders en moeders. Dat vindt iedereen leuk. Ook Feetje. Die mag zelfs meedoen zonder dat ze geoefend heeft, want ze is nog te jong voor de les.

Tags: 

Abonneren op RSS - Kleinkinderen