Roman

Recensie in het blad Parbode

In het Surinaamse tijdschrift Parbode is uitgebreid aandacht besteed aan de verschijning van Elsjes vlucht. enkele citaten uit de recensie: 'Elsjes vlucht is een lekker boek, waarin je te weten komt hoe het komt dat Elsje is wie ze is. Wat leuk is, is dat hoewel Elsje vooral in Nederland verblijft, de schrijfster toch de ontwikkelingen in Suriname blijft aanhalen.

Tags: 

Presentatie

Mijn neef Theo Massa maakte een prachtige fotorapportage van de presentatie van 'Elsjes vlucht'. Heel hartelijk dank Theo. Hierbij de foto van de aanbieding van het eerste boek van mijn zoon Ringo, die mij heeft geholpen bij het tot stand komen van de roman door mij - om te beginnen- mee te nemen naar Paramaribo. Dat was een indrukwekkende belevenis.

Tags: 

Elsjes vlucht

Mijn nieuwe roman, die nu bij uitgeverij Gopher ligt, krijgt de titel Elsjes vlucht. Ik weet zeker dat Elsje u niet meer loslaat zodra u bent begonnen met het lezen van haar levensverhaal. Nog een paar maandjes wachten.

Tags: 

Margeritha in bibliotheken

Hoera! De NBD heeft 418 exemplaren van Margeritha besteld. Dit betekent dat deze roman binnenkort in de meeste bibliotheken te leen zal zijn. Het duurt nog een paar weekjes, want eerst worden de boeken voorzien van een stevig kaft. Zegt het voort. En voor wie niet wil wachten: Margeritha is direct bij mij verkrijgbaar en is ook te bestellen bij alle (internet)boekhandels.

Tags: 

Derde roman

Hoewel de verkoop van 'Margeritha' nog niet echt van de grond komt, ben ik begonnen aan mijn derde roman. Waar die over gaat houd ik nog even voor mezelf, maar het belooft weer boordevol romantiek, avonturen en ja, ook menselijk leed te zitten. En ... het verhaal sluit aan bij mijn voorgaande boeken. Dus als de NBD (Nederlandse Bibliotheek Dienst) nou een beetje opschiet en 'Margeritha' voor de uitleen aanbeveelt, zullen meer mensen nieuwsgierig worden naar het roerige leven van Els, die een groot geheim met zich meedraagt.

Tags: 

Margeritha korte inhoud

Terwijl Fidel Castro zich met een guerrillaleger opmaakt om een einde te maken aan de dictatuur, wordt de Hollandse scheepskok Jan Bakker verliefd op de knappe Cubaanse Maria. Hun dochtertje Margeritha is een peuter als de revolutie een einde maakt aan de relatie. Niemand kan Cuba nog in of uit. Jan wordt afgesneden van zijn grote liefde en zijn kind.

Maria pakt haar leven weer op. Ze weet zich te handhaven en wordt, als echtgenote van een gerespecteerde revolutionair, een vrouw met privileges in het verarmde Cuba.

Tags: 

Abonneren op RSS - Roman