Ned. Bibliotheek Dienst

Elsjes vlucht binnenkort in bibliotheken

De NBD heeft een positief advies gegeven over Elsjes vlucht. Een citaat uit de recensie: 'de taal is zeer eenvoudig. In het begin is dat even wennen, maar het werkt wel. Het boek is vakkundig geschreven. Het wordt goed duidelijk wat verslaafd zijn betekent. Het wedervaren van Suriname na de onafhankelijkheid wordt eveneens glashelder verteld. Een wat uitgesponnen, maar mooi levensverhaal, waarin onder andere de Surinaamse geschiedenis mooi wordt uiteengezet.'

Tags: 

Margeritha in bibliotheken

Hoera! De NBD heeft 418 exemplaren van Margeritha besteld. Dit betekent dat deze roman binnenkort in de meeste bibliotheken te leen zal zijn. Het duurt nog een paar weekjes, want eerst worden de boeken voorzien van een stevig kaft. Zegt het voort. En voor wie niet wil wachten: Margeritha is direct bij mij verkrijgbaar en is ook te bestellen bij alle (internet)boekhandels.

Tags: 

Derde roman

Hoewel de verkoop van 'Margeritha' nog niet echt van de grond komt, ben ik begonnen aan mijn derde roman. Waar die over gaat houd ik nog even voor mezelf, maar het belooft weer boordevol romantiek, avonturen en ja, ook menselijk leed te zitten. En ... het verhaal sluit aan bij mijn voorgaande boeken. Dus als de NBD (Nederlandse Bibliotheek Dienst) nou een beetje opschiet en 'Margeritha' voor de uitleen aanbeveelt, zullen meer mensen nieuwsgierig worden naar het roerige leven van Els, die een groot geheim met zich meedraagt.

Tags: 

Abonneren op RSS - Ned. Bibliotheek Dienst